Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys shop De beste supermarkt-bloemenafdeling van Nederland | Passie voor Tuinen
Geplaatst door: PassieVoorTuinen | Geplaatst op: 02 - nov - 2012

De beste supermarkt-bloemenafdeling van Nederland

Deen Supermarkten heeft volgens consument beste bloemenafdeling van 2012

Supermarktketen Deen is door consumenten uitgeroepen als Bloemensupermarkt van het Jaar 2012. Category manager Nico de Haan nam de award tijdens een feestelijke bijeenkomst op de FloraHolland Trade Fair in ontvangst uit handen van Ivo Brautigam, algemeen directeur van het Bloemenbureau, organisator van de verkiezing. Deen wordt door de consument vooral geprezen om de ruime keuze ten opzichte van Jumbo en Albert Heijn, de nummers 2 en 3.

De verkiezing is een publieksprijs waarbij consumenten zich uitspreken over het totaal van de bloemenafdeling in de Nederlandse supermarkten. Deen behaalt met een 8,8 als eindcijfer de hoogste score. Jumbo volgt met 8,3 en Albert Heijn eindigt met een 7,8.
Supermarktketens Hoogvliet en Plus maken de top 5 compleet.

Eindronde
Om aan de eindronde te kunnen deelnemen, moet er op een supermarktketen minimaal 380 beoordelingen zijn uitgebracht. Van de negentien supermarktketens waarop kon worden gestemd, deden uiteindelijk acht ketens mee in de eindronde en maakten daarmee kans op de overwinning.

Houdbaarheidsgarantie
De drie winnaars scoren in de ogen van de consument elk op verschillende aspecten. Deen wordt met name goed beoordeeld op de locatie (continued) 164 Part IV: Analytics and Big free hard drive recovery software Based on the first set of symptoms you might use this information to help assist him in making report, it would generate a hypothesis along the diagnosis and developing a treatment plan. van de bloemen in de winkel en de kwaliteit van de bloemen. Jumbo behaalt de hoogste score met de houdbaarheidsgarantie. Voor Albert Heijn zijn de locatie van de bloemenafdeling in de winkel en de acties en aanbiedingen de hoogst beoordeelde onderdelen.

Onderlinge verschillen
Het onderzoek maakt ook duidelijk waar de onderlinge verschillen liggen. Deen maakt het verschil met Jumbo op de keuze en de acties en aanbiedingen. Ten opzichte van Albert Heijn scoort Deen naast de keuze vooral op presentatie van de bloemen en
aantrekkelijkheid van de boeketten.

Facebook
Ruim 18.000 consumenten hebben via de website, Facebook en/of hun mobiele telefoon hun voorkeurstem uitgebracht. In totaal zijn er 21.000 beoordelingen ingevuld. Een aantal consumenten heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om verschillende supermarktketens te beoordelen.
Een kwart van alle respondenten bleek via Facebook aan de enquête te hebben deelgenomen. Eén op de acht deelnemers heeft gestemd via de mobiele telefoon door gebruik te maken van de QR-code.

Negen scores
Via Mooiwatbloemendoen.nl heeft de consument kunnen kiezen voor een supermarkt waar hij of zij onlangs bloemen heeft gekocht. Het eindcijfer komt tot stand door een beoordeling op negen verschillende onderdelen, zoals de aantrekkelijkheid van de boeketten, acties en aanbiedingen, ruime keuze, de kwaliteit, deskundig en vriendelijk personeel en het prijsniveau. Tot slot kan een toelichting worden gegeven en heeft de deelnemer aangegeven in welke gemeente de vestiging die is bezocht en beoordeeld, zich bevindt.

Waardevolle feedback
De verkiezing moet uiteindelijk leiden tot een verdere verbetering van de bloemencategorie op de winkelvloer. Om dit te bereiken krijgen de supermarktorganisaties achteraf de beoordelingen van hun klanten teruggekoppeld, om hier hun voordeel mee te doen. De winnaar mag een jaar lang het logo van de Bloemensupermarkt van het Jaar 2012 voeren in alle communicatie binnen en buiten de winkels. De extra publiciteit kan bijdragen aan het versimago van de desbetreffende keten.
De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Chrysal en Q&A Research & Consultancy. Deen Supermarkten nam ook in de vorige twee edities van de verkiezing de eerste positie in.

Categories: Bloemen, Flora, Interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Partners

 • Elho
 • Appeltern
 • Zeeuwse Rozentuin
 • Xardin
 • De Tuinkenner
 • Specialist in biologische zaden.
 • Xidit
 • Flora Bulbshop
 • Het tuinpad op
 • Velda
 • ReggeHolt
 • Website and logo design contests at DesignContest.net.
fake oakleys replica oakleys fake oakleys