Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys shop Veegmachine STIHL KGA 770: eenvoudig alles vegen met accukracht | Passie voor Tuinen
Geplaatst door: PassieVoorTuinen | Geplaatst op: 18 - dec - 2012

Veegmachine STIHL KGA 770: eenvoudig alles vegen met accukracht

Wanneer grote oppervlakken schoon moeten worden gehouden, is werken met een gewone borstel tijdrovend. De veegmachine STIHL KGA 770 combineert een sterke oplossing voor deze uitdaging met de modernste accutechnologie en markeert tegelijkertijd het toetreden van de fabrikant tot een nieuw productsegment. Het gepatenteerde STIHL MultiClean PLUS-veegsysteem van de reinigingsmachine combineert twee rotorborstels met een veegwals en wordt aangedreven door een accu uit het STIHL accumodulesysteem – dat is zowel handig, snel als voordelig. Hiermee zorgt de STIHL KGA 770 sneller dan de handborstel voor een schone omgeving, zowel buiten als binnen. Nat en droog gebladerte, fijn en grof vuil op de grond, of zelfs stenen en drankblikjes worden moeiteloos opgenomen. De STIHL KGA 770 is voortaan in de vakhandel verkrijgbaar.

Of het nu een speelplaats, een parkeerplaats, de omgeving van een tankstation, een oprit, een voetpad of een ondergrondse garage betreft: met 77 cm veegbreedte levert denieuwe veegmachine STIHL
KGA 770 een uitstekende basis voor het professionele onderhoud van grote oppervlakken tot 2.000 m2. Ze reinigt de meest verschillende ondergronden zoals plaveien, klinkers, uitgewassen beton, glad asfalt, harde dekvloeren of tegels, en dit zowel buiten als binnen.

STIHL_KGA770_Anwendung_w

Veegsysteem met innovatieve aandrijving

Twee rotorborstels die het vuil reeds voor de machine opnemen en een nageplaatste veegwals die zelfs het fijnste stof nog wegborstelt – het veegsysteem STIHL MultiClean PLUS zorgt consequent voor een nette omgeving. De rotorborstels heffen het vuil op en transporteren het direct naar de vuilopvangbak. Een druk op de knop volstaat en een 36V-lithium-ionaccu zet de borstels en de wals in beweging. Hierbij roteren deze altijd met een optimale snelheid, zelfs wanneer de gebruiker blijft staan of door hoeken en hindernissen tot langzamer werken wordt gedwongen. Hierdoor kunnen ook grote oppervlakken met weinig inspanning en tot zesmaal sneller dan met een handborstel – dus erg voordelig – worden gereinigd.

Doordachte details voor aangenaam werken

De vuilopname wordt bij de STIHL KGA 770 niet gehinderd door een voorwiel of rubberlippen zoals dat het geval is bij gangbare walsveegmachines. Met behulp van de centrale hoogteverstelling kan het veegsysteem flexibel worden aangepast aan de meest verschillende bodemomstandigheden. De rotorborstels, die zich aan de zijkant voorbij de behuizing bevinden, en de borstelneerdrukinrichting laten ook toe te werken vlak tegen muren en boordstenen. Het luchtgeleidingssysteem met twee schuimstoffen luchtfilters en een afdichtingslijst rondom houdt zelfs fijne stofdeeltjes betrouwbaar tegen en zorgt zo voor schone werkomstandigheden. Dankzij het lage gewicht van slechts 17 kg, de optimale krachtoverbrenging en de ergonomisch vormgegeven duwstang is het voortduwen comfortabel, ook wanneer de veegmachine niet met accuenergie wordt gebruikt, maar manueel, wat ook mogelijk is. De met 50 liter royaal bemeten vuilopvangbak neemt veel vuil op en maakt lang werken zonder onderbrekingen voor het leegmaken van de opvangbak mogelijk. Bij transport en opslag kan de machine klein worden gemaakt: ze kan op de kant worden gezet zonder dat het opgenomen vuil uit de opvangbak valt. De transmissies met lange levensduur zijn door een afdekking beschermd tegen stof en hebben zodoende weinig onderhoud nodig. STIHL geeft vier jaar garantie op de nylon haren van de rotorborstels en de wals.

STIHL AP 180-accu – het nieuwe krachtpakket voor langdurige werkzaamheden

Voor de accuaandrijving van de STIHL KGA 770 staan er vier verschillende 36V-lithium-ionaccu’s ter beschikking. De nieuwste – de STIHL AP 180 – biedt 180 Wh energie bij een capaciteit van 5 Ah. In totaal kan het MultiClean PLUS-veegsysteem van de STIHL KGA 770 hiermee 180 minuten werken. Met de STIHL AL 300-snellader is de accu vervolgens in slechts 40 minuten tot 80 procent, in 70 minuten tot 100 procent heropgeladen.

De eerste veegmachine in het STIHL assortiment behoort tot een accumodulesysteem, en dat maakt haar uniek. Door het eenvoudige omwisselen van een lege door een volle accu staat het volle vermogen van de machine terug ter beschikking, zonder dat door de laadduur werkonderbrekingen ontstaan. Bovendien kunnen de accu’s in alle STIHL accumachines worden gebruikt, van motorzagen, bladblazers, heggenscharen en bosmaaiers tot de accugrasmaaiers van VIKING. Dit is praktisch en laat bedrijven toe op een voordelige manier het machinepark uit te breiden.

Naast het accumodel is met de STIHL KG 770 ook een zuiver manuele variant van de veegmachine verkrijgbaar in de vakhandel.

STIHL_KGA770_Produkt_w

Categories: Design, Exterieur, Materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Partners

 • Elho
 • Appeltern
 • Zeeuwse Rozentuin
 • Xardin
 • De Tuinkenner
 • Specialist in biologische zaden.
 • Xidit
 • Flora Bulbshop
 • Het tuinpad op
 • Velda
 • ReggeHolt
 • Website and logo design contests at DesignContest.net.
fake oakleys replica oakleys fake oakleys