Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys shop Nominatie-regen voor campagnes Bloemenbureau Holland | Passie voor Tuinen
Geplaatst door: PassieVoorTuinen | Geplaatst op: 09 - mei - 2013

Nominatie-regen voor campagnes Bloemenbureau Holland

In de maanden mei en juni worden traditioneel allerlei communicatie-, marketing- en reclameprijzen uitgereikt. Het Bloemenbureau heeft 4 verschillende nominaties in de wacht gesleept voor “Vitamine Kamerplant”, “Kerstboom eruit, Kamerplant erin”, “Bijna Moederdag” en “Woonplant van de Maand”. Eind mei en begin juni worden de winnaars bekend gemaakt. Maar zeker is al dat het Bloemenbureau voor de campagne ‘Vitamine Kamerplant’ een Esprix heeft gewonnen. Of het brons, zilver of goud wordt, wordt 13 juni bekend gemaakt.

“Uitblinkers in kwaliteit”
“Meesters in het beïnvloeden van gedrag. Dat zijn de 35 bekroonde campagnes van de Esprix. Uitblinkers in kwaliteit, originaliteit en hoogwaardige executie”, aldus Esprix.
De vakjury hanteert drie pijlers ter beoordeling van de campagnes: resultaat, strategie en creatie. Alleen campagnes waarbij wordt aangetoond dat de campagne daadwerkelijk het gedrag van de doelgroep heeft beïnvloed, kunnen in aanmerking komen voor een Esprix. De campagne ‘Vitamine Kamerplant’ voldoet hieraan en is genomineerd in de categorie FMCG Non Food.

Kerstboom eruit, Kamerplant erin in de prijzen?
Woensdag 24 april jl. mocht het Bloemenbureau samen met haar reclamebureau Kingsday de case van ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’ komen presenteren voor de jury van de SAN Accent. De SAN Accent is de enige communicatie vakprijs van, voor en door adverteerders. In de jury zitten opdrachtgevers van de verschillende meer of minder bekende consumentenmerken. De campagne van het Bloemenbureau is genomineerd in de categorie Fast Moving en heeft als concurrenten oa Bavaria (met Charlie Sheen), Fisherman’s Friend geeft je tranen, Aan tafel!!! van Honig en Heineken Star Serve. De winnaars van de Accenten worden woensdag 23 mei bekend gemaakt.

posterkerstboomeruit

VROUW award-nominatie voor “Bijna Moederdag”
De VROUW awards (van de Telegraaf) worden dit jaar alweer voor de vijfde keer uitgereikt. Er zijn prijzen in verschillende categorieën, voornamelijk voor nieuwe producten die op de markt zijn gebracht, maar ook voor winkelketens en reclamecampagnes. Een vakjury bepaalt de genomineerden. Voor de categorie reclamecampagnes gebeurt dit aan de hand van de criteria: vernieuwend/origineel/spraakmakend, raakt vrouwen, een vrouwelijk product en een verrassende media-aanpak.
De uiteindelijke winnaars worden gekozen door de lezeressen van VROUW. Van vrijdag 3 mei tot en met vrijdag 7 juni kunnen de lezeressen hun stem uitbrengen op de website van VROUW. Afgelopen jaar hebben ruim 16.500 lezeressen hun stem uitgebracht.

Europese nominatie voor Woonplant van de Maand
Ook de Europese PR campagne Woonplant de Maand heeft een nominatie in de wacht gesleept. En wel voor de Sabre Award, een Europese pr-prijs. De Sabre Awards worden uitgereikt door de Holmes Group, de organisatie die jaarlijks een toonaangevend rapport over de internationale PR-sector publiceert.
Op 30 mei worden in Barcelona de winnaars bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Cinematica  –  What Film Do You See?
     
 

Partners

 • Elho
 • Appeltern
 • Zeeuwse Rozentuin
 • Xardin
 • De Tuinkenner
 • Specialist in biologische zaden.
 • Xidit
 • Flora Bulbshop
 • Het tuinpad op
 • Velda
 • ReggeHolt
 • Website and logo design contests at DesignContest.net.
fake oakleys replica oakleys fake oakleys